Приготувати цей торт простіше простого. Без борошна та випічkи! Різдво святkуємо тільkи з ним!

Улюблений рецепт на Новий Рік! Це найсмачніший торт, який я їла! Він такий смачний, що готую його майже щороку! Неймовірно швидкий та легкий в приготуванні.

Інгредієнти:

  • 100 г чорносливу
  • 100 г кураги
  • 100 г родзинок
  • 100 г грецьких горіхів
  • 100 г арахісу
  • 300 г солодкого (вершкового) крекеру
  • 400 г сметани 25% (сметана кімнатної температури, щоб вона стала рідкою і все легше було перемішати).
  • 300 г згущеного молока кімнатної температури.
  • щіпка ваніліну

Приготування:

Замочуємо в окропі курагу, родзинки та чорнослив. На суху сковороду висипаємо арахіс, обсмажуємо, можете купити вже обсмажений.

Просушуємо паперовим рушнчком курагу, родзинки та чорнослив. Нарізаємо дрібними кубиками курагу та чорнослив, нарізаємо дрібно грецькі горіхи.

Змішуємо в окремій мисці згущене молоко та сметану, додаємо ванілін.

До них викладаємо крекер, родзинки, чорнослив, арахіс, курагу та грецькі горіхи, перемішуємо. Якщо у вас крекер великий, краще поламайте його на дрібніші шматочки.

Застилаємо глибоку форму харчовою плівкою, викладаємо на дно суміш і утрамбовуємо.

Накриваємо торт харчовою плівкою, ставимо нагору прес. Залишаємо торт на 24 години у холодильнику.

Виходить дуже незвичайний різдвяний торт із сухофруктів. Відмінний варіант десерту без борошна та випічки.Джерело