Вже деkІльkа роkІв готую k0тлети по новому рецепту. На сk0вороді не смажу, хліба не даю, але виходять нереально смачні та соk0виті!

ІНГРЕДІЄНТИ

Фарш курячий

600 г (або будь-який)

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Яйце куряче

1 шт.

Кукурудзяна крупа

40 г

Манна крупа

40 г

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Суміш спецій

за смаком

Молоко

100 мл

Сир голландський

120 г

Якщо вам набридло робити жирні котлети, смажені на олії, пропоную скористатися моєю порадою. Цей рецепт мені дала подруга, і тепер я тільки ним і користуюся, котлети дуже соковиті і м’які.

ПРИГОТУВАННЯ:

Фарш беріть будь-який, на свій смак.

Заправляємо фарш сіллю, перцем, спеціями і додаємо яйце.

Порада: кукурудзяну крупу беріть таку, яка не вимагає варіння, тоді котлети НЕ будуть жорсткими.

Всипаємо кукурудзяну крупу в ємність і заливаємо теплим молоком.

Коли каша охолоне, додаємо в фарш і вимішуємо.

Порада: якщо маса виходить рідкою, додаємо манну крупу.

Деко застилаємо пергаментом.

З фаршу формуємо колобки і викладаємо на пергамент.

За допомогою дна чарки робимо в середині колобка поглиблення.

Запікаємо приблизно 15 хвилин при 180 градусах, виймаємо і кладемо в поглиблення шматочки сиру.

Допікаємо, поки сир на розплавиться.

При подачі посипаємо зеленню, можна ще подрібненим часником, паприкою, насінням кунжуту. Котлети соковиті, не жирні та дуже ароматні.Джерело