Уkраїнсьkий kапусняk від яkого тёчуть слюньkи: Рёцёпт отримала у спадоk від бабусі.. Вся родина взахваті від його смаkу

Інгредієнти

Свинина

300 г

Капуста квашена

за смаком

Вода

2 л

Картопля

3 шт.

Морква

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Олія соняшникова

за смаком

Пшоняна каша

100 г

Кріп

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Лавровий лист

1 шт.

Харчова Цінність

У 100 гУ страві
Калорійність47.111375.6
Білки2.0961.06
Жири2.9184.92
Вуглеводи3.2294

Якщо ви куштували капусняка – ви не знаєте смак справжньої української кухні! За цією стравою полює чимало туристів – з України чи Європи.

Борщ уміє готувати кожна господиня, а ось традиційну українську страву капусняк – мало хто. Пропонуємо вивчити рецепт цієї чудової першої страви.

Приготування:

Помийте м’ясо і відправте його у каструлю з водою. Поставте на вогонь.

Коли вода закипить, зніміть піну і варіть далі до повної готовності. Додайте лавровий листочок.

Почистіть овочі та подрібніть. Поріжте дрібно цибулю, моркву натріть на терку. Картоплю поріжте кубиками.

Після того, як м’ясо приготується, відправте картоплю в каструлю.

Поставте сковороду на плиту, розігрійте рослинне масло. Посмажте моркву і цибуля до золотистої скоринки.

Дістаньте м’ясо. Почекайте, щоб воно охололо, і поріжте на шматочки.

Промийте пшоно, додайте в каструлю і варіть іще 10-15 хвилин.

Через 10 хвилин додайте квашену капусту, обсмажену цибулю і моркву.

Посоліть, поперчіть. Варіть 7 хвилин.

Коли суп буде готовий, додайте зелень і можете подавати до столу.Джерело