Салат з копченою куркою та маринованими огірками
Салат із копченою куркою та маринованими огірками має дуже оригінальний смак, тому його можна подати не лише на повсякденний, а й на святковий стіл.
Для заправки салату можна використовувати йогурт із гірчицею або домашній майонез.
Інгредієнти (на 4-5 порцій):
- Куряча грудка (копчена або копчено-варена) – 1 шт. (475 г)
- Яйця (варені) – 3 шт. (170 г)
- Мариновані огірки – 3 шт. (190 г)
- Морква по-корейськи (гостра) – 200 г
- Квасоля консервована (червона) – 1 банка (200 г)
- Цибуля – 1 шт. (110 г)
- Часник – 20 г
- Олія – 5 г
Приготування салату:
- Цибулю нарізаємо і обсмажуємо до золотистості на сковороді з невеликою кількістю олії.
- Нарізаємо яйця, курячу грудку та мариновані огірки.
- Відправляємо підготовлені інгредієнти в миску, додаємо квасолю, моркву по-корейськи та дрібно нарізаний часник. Перемішуємо.
- Заправляємо салат за смаком, перемішуємо та подаємо до столу.Джерело