Готується цей салат нашвидкуруч, знадобляться найпростіші та найдоступніші продукти. Яйця в салат додаються не варені, із сирої ячної суміші смажаться тонкі млинці, потім нарізаються смужками. Яйця в такому вигляді роблять салат ніжнішим, а його смак оригінальним. Пікантні нотки салату додає морква по-корейськи та мариновані гриби. Гриби можна використовувати різні за смаком.
Інгредієнти:
Яйце куряче 2 шт
Корейська морква 100 г
Печериці мариновані 160 г
Шинка 200 г
Цибуля ріпчаста 1/4 шт
Майонез 1.5 ст.л
Сіль за смаком
Приготування:
Підготуйте усі продукти для приготування салату.
Яйця розбийте в глибоку ємність, посоліть і поперчіть, розколотіть виделкою до однорідності.
Поверхню сковороди змастіть олією, розігрійте, вилийте половину яєчної суміші, розподіляючи її рівним шаром. Смажте млинець на середньому вогні з двох сторін. З двох яєць вийде 2-3 млинці, залежно від діаметра використовуваної сковорідки.
Млинці повністю остудіть, кожен згорніть у трубочку, наріжте впоперек, щоб вийшли смужки.
Шинку також наріжте соломкою, додайте до яєчних млинців.
Мариновані гриби наріжте довгими шматочками, закиньте в основний склад.
Невелику кількість цибулі нашаткуйте тонким пір’ям, потисніть руками, щоб вони стали м’якшими і пустили сік.
Моркву по-корейськи звільніть від великих прянощів. Дуже довгі смужки моркви розріжте на кілька частин, додайте салат.
Суміш заправте майонезом, присипте сіллю та меленим перцем, перемішайте, щоб соус огорнув кожен елемент.
Салат перекладіть у тарілку, подайте на стіл.Джерело