Салат “Солодкий поцілунок” виглядає ефектно, готується просто та виходить неймовірно смачний!

Цей салат “Солодкий поцілунок” я точно готуватиму на Новорічний стіл! Виглядає ефектно, готується просто та виходить неймовірно смачний! Поєднання продуктів просте, але дуже смачне. Яловичину можна замінити на свинину або язик.

Країна Рецептів в Telegram
Інгредієнти:
на форму діаметром 18-19 см

Яловичина – 350 р.
Печериці – 250 г.
Цибуля – 160 г.
Помідори – 2 шт.
Яйця варені – 3 шт.
Сир – 70-100 г. (за смаком)
Сіль
Чорний перець
Соєвий соус – 1-2 ст.л.
Вершкове масло – 30 г.
Соняшникова олія – для обсмажування
Майонез


Як приготувати салат “Солодкий поцілунок”:


Яловичину відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо, нарізаємо тонкою соломкою, викладаємо першим шаром на тарілку і наносимо тонку майонезну сіточку. Найзручніше формувати салат за допомогою кулінарного кільця, але якщо такого під рукою не виявилося, можна просто укладати шари один на одного – не переживайте, не розвалиться.

У сковороді обсмажуємо до золотистості цибулю, потім додаємо нарізані на пластини печериці і смажимо до готовності. За хвилину до готовності закладаємо вершкове масло, солимо, перчимо і вливаємо соєвий соус. Готову засмажку повністю остуджуємо, а потім розподіляємо її другим шаром. Потім не забуваємо про тонкий шар майонезу.

Далі помідори ріжемо на дрібний кубик, солимо, перчимо, обов’язково даємо стекти зайвій рідині та викладаємо їх наступним шаром.

Останніми шарами викладаємо спочатку тертий сир, а потім варені терті яйця.

Між сиром та яйцем обов’язково промазуємо шаром майонезу.

Зверху, за бажанням, наносимо тонку майонезну сіточку і прикрашаємо половинками чері-помідорів, щоб салат виглядав більш ефектно та святково.

Готовий салат обов’язково прибираємо в холодильник на 2-3 години, щоб шари добре просочилися. У салаті все супер гармонійно, м’ясо, грибна засмажка та сир – дуже смачно! Помідори теж не зайві, вони сюди вписуються ідеально і надають свіжості.

Хоч багато хто і пишуть, що помідори та гриби – це нісенітниця, я не згодна, це дуже смачно! Якщо рецепт у новинку, спробуйте обов’язково, тим більше, що готується салат простіше нікуди!Джерело