Дуже смачний салат “Київський”. З’ївши його, вас надовго залишить відчуття голоду. Обов’язково спробуйте приготувати!

Цей салат “Київський” надзвичайно ситний. З’ївши його, вас надовго залишить відчуття голоду, а значить, такий салат є повноцінним стравою, яким можна пообідати або повечеряти. Для того щоб зрозуміти, як приготувати такий салат, представляємо вашій увазі його рецепт. Обов’язково спробуйте приготувати.


Інгредієнти:
копчена грудка або стегенце 200 г
огірок 1 шт.
перець солодкий 1 шт.
яйця 3-4 шт.
кукурудза 100 г
цибуля зелена
сир твердий 150 г
майонез за смаком
Як готувати салат “Київський”:
Свіжий огірок нарізаємо соломкою.

Так само наріжемо солодкий болгарський перець. Можна брати перець будь-якого кольору, головне щоб він був гарної якості та соковитий.

Беремо копчену курячу грудку або стегенце. Нарізаємо соломкою. Між іншим, копчену курку можна замінити на шинку або буженину. Можна також приготувати його зі свинячого або яловичого язика.

Так само варені яйця нарізані соломкою.

Додаємо консервовану кукурудзу

і сир натертий на великій терці.

Посипаємо зеленою цибулькою і заправляємо майонезом.

Наш салат “Київський” готовий.Джерело