Рецепт цієї домашньої уkраїнсьkої kовбаси з часниkом просто нереальний. Всі рідні в захваті від її приготування

Інгредієнти

Свинина

2 кг

Сало

500 г

Часник

2 шт. (головки)

Сіль

30 г

Перець чорний мелений

1.5 ч. л.

Лавровий лист

3 шт.

Кишки свинячі

2 кг (калібр 38\40)

Суміш спецій

за смаком

Харчова Цінність

У 100 гУ страві
Калорійність305.1414082.15
Білки10.74495.84
Жири28.931335.1
Вуглеводи0.4219.2

Смачна, пряна, ароматна і дуже соковита ковбаска. Набір продуктів і спецій – самий звичайний.

Приготування:

М’ясо і сало ріжемо дрібними шматочками, заправляємо сіллю, перцем, вашими улюбленими спеціями. Дуже добре вимішуємо.

Додаємо подрібнений часник, подрібнений лавровий лист.

Залишаємо фарш просочуватися протягом 6-8 годин.

Набиваємо оболонку зручним для вас способом.

Викладаємо ковбасу в форму, наливаємо трохи води і запікаємо 40 хвилин при 180 градусах. Попередньо проколіть ковбасу голкою.

Порада: набивати оболонку можна і за допомогою відрізаного горлечка пластикової пляшки у вигляді лійки або користуватися м’ясорубкою з насадкою.Джерело