Інгредієнти
Свинина
2 кг
Сало
500 г
Часник
2 шт. (головки)
Сіль
30 г
Перець чорний мелений
1.5 ч. л.
Лавровий лист
3 шт.
Кишки свинячі
2 кг (калібр 38\40)
Суміш спецій
за смаком
Харчова Цінність
У 100 г | У страві | |
Калорійність | 305.14 | 14082.15 |
Білки | 10.74 | 495.84 |
Жири | 28.93 | 1335.1 |
Вуглеводи | 0.42 | 19.2 |
Смачна, пряна, ароматна і дуже соковита ковбаска. Набір продуктів і спецій – самий звичайний.
Приготування:
М’ясо і сало ріжемо дрібними шматочками, заправляємо сіллю, перцем, вашими улюбленими спеціями. Дуже добре вимішуємо.
Додаємо подрібнений часник, подрібнений лавровий лист.
Залишаємо фарш просочуватися протягом 6-8 годин.
Набиваємо оболонку зручним для вас способом.
Викладаємо ковбасу в форму, наливаємо трохи води і запікаємо 40 хвилин при 180 градусах. Попередньо проколіть ковбасу голкою.
Порада: набивати оболонку можна і за допомогою відрізаного горлечка пластикової пляшки у вигляді лійки або користуватися м’ясорубкою з насадкою.Джерело