Простий рецепт “Лінивих” пиріжkів з яйцем та цибулею.Тісто та дріжджі тепер вам не знадобляться!

Пишні пиріжки, які загалом готуються за 30 хвилин, причому немає необхідності довго чекати поки підійде тісто або обсмажиться начинка. Все просто та швидко.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

жирний кефір, 200 мл;
сметана, 1 ст.л;
яйце, 1 шт;
олія соняшникова, 2 ст.л;
борошно, 200 г;
розпушувач, сіль та цукор по 0.5 ч.л.
Для приготування начинки необхідно:

цибуля зелена, пучок;
яйця варені, 3 шт.
Процес приготування
Відварюємо яйця, остуджуємо і ріжемо дрібним кубиком. Цибулю ріжемо і змішуємо з яйцями.

Всі продукти для тіста мають бути кімнатної температури.

Яйце перебиваємо вилкою, змішуємо з кефіром, сметаною, сіллю та цукром, олією.

Борошно просіюємо, змішуємо з розпушувачем і всипаємо в основу, вимішуємо до однорідності.

Додаємо яйця із зеленою цибулею, перемішуємо.

Столовою ложкою викладаємо тісто в розігріту з олією сковороду і обсмажуємо пиріжки на невеликому вогні до рум’яності з двох сторін. Можна смажити під кришкою, так виходить пишніше.

Тісто без дріжджів за 5 хвилин. «Ліниві» пиріжки з яйцем і цибулею: смажу, як оладки

Ліниві пиріжки подаємо зі сметаною, до чаю, як доповнення до обіду та вечері. Це і швидкий сніданок чи перекус, можна робити дітям до школи та на пікнік. У тісто ви можете додавати ароматні трави, кріп і різні спеції за смаком, щоразу змінюючи смак пиріжків і навіть начинку.

Тісто без дріжджів за 5 хвилин. «Ліниві» пиріжки з яйцем і цибулею: смажу, як оладки.Джерело