Це відмінна заміна хліба, так і готуються вони дуже просто.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Рецепт приготування пампушок, на створення яких ти витратиш всього 20 хвилин. Ми використовуємо дріжджове тісто без яєць. З ним дуже легко працювати, а результат завжди радує.
Пампушки з часником до борщу
Інгредієнти для тіста
1 ст. теплої води (50-60 градусів)
1 ст. л. цукру
3 ст. л. соняшникової олії
щіпка солі
1 пакетик сухих дріжджів
3 ст. борошна
Інгредієнти для заправки
1 ч. л. солі
2 ст. л. соняшникової олії
3 зубчики часнику
50 мл холодної води
0,5 пучка кропу
Приготування
Просій борошно. Змішай в мисці воду, олію, цукор, сіль, дріжджі і борошно і міси тісто, поки воно не буде відставати від рук. Тісто повинне вийти еластичним, щільної консистенції.
Розігрій духовку до 180 градусів.
Скачай з тіста кульки невеликого розміру. Виклади їх у змащену маслом форму на відстані приблизно 1 см один від одного, можна і щільніше. Ставимо форму в тепле місце буквально на 5 хвилин.
Тим часом приготуйте заправку: розітри часник з сіллю, водою і олією в ступці або блендері. В отриману суміш додаємо кріп або іншу зелень за бажанням. Перемішай.
Помісти заготовки з тіста в розігріту духовку і випікай до готовності близько 15 хвилин.
Дістань готові пампушки і відразу ж полий часниковою заправкою. Випічка вбере всю рідину і буде мати відмінний смак і аромат.
Як би це не було складно, дай пампушкам трохи охолонути і їж на здоров’я. Приємного апетиту!
Не забудь поділитися рецептом з друзями!