Хочу поділитися із вами найвдалішим і найсмачнішим рецептом, перевіреним роками! Домашні шпроти із Салаки – виходять дешевше магазинних та набагато смачніші.

Шпроти із Салаки
Домашні шпроти із Салаки – найсмачніший і найвдаліший рецепт, який я знаю
Домашні шпроти


ІНГРЕДІЄНТИ:

Салака почищена – 1 кг
Міцного чаю – 300 мл
Кубик Gallina Blanca – 3 шт
Олія – 100 мл
Перець духм’яний горошком – 3-4 шт


РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

Для початку почистіть салаку від голови та нутрощів, якщо у Вас не чищена і промити до чиста під холодною водою.
Домашні шпроти із Салаки – найсмачніший і найвдаліший рецепт, який я знаю
Домашні шпроти
Підготовлену рибку викладаємо шаром на сковорідку, зверху подрібнити кубик Gallina Blanca, і так викладаємо шарами, до закінчення рибки (на 1 кг рибки потрібно 3 куб. Gallina Blanca).Домашні шпроти із Салаки – найсмачніший і найвдаліший рецепт, який я знаю
Потрібно заварити міцний чай, охолодити його, і додати олію, на 300 мл води – 100 мл олії (чай обов’язково має бути холодний, ні в якому разі не гарячий, тому заваріть його заздалегідь).
Заливаємо нашу рибку чаєм з олією, розприділивши по всій рибі.Домашні шпроти із Салаки – найсмачніший і найвдаліший рецепт, який я знаю
Включаємо вогонь, як тільки рибка починає “булькотіти” кидаємо духм’яний перчик і збиваємо вогонь до мінімуму.Домашні шпроти із Салаки – найсмачніший і найвдаліший рецепт, який я знаю
Накриваємо кришкою, і засікаємо 2 години. Ні в якому разі рибку не помішувати не первертати і т.п.!
Коли минуло 2 години, виключаємо і даємо повністю охолодитись їм, так само не помішувати їх і не первертати!(я залишаю на ніч у сковорідці).

Коли рибка охолоне, можна обережно викласти її у посуд з кришкою і в холодильник!Домашні шпроти із Салаки – найсмачніший і найвдаліший рецепт, який я знаю.Джерело