Готую дуже смачні котлети з баклажанами. Гості з’їли всі і просили добавки. Таких смачних котлет ви ще не їли

Кожна господиня має кілька секретних рецептів котлет, якими вона дивує своїх гостей.

Використання овочів у цій страві не рідкість, оскільки серед інгредієнтів часто зустрічаються картопля, морквина або навіть кукурудза.

Є ще одни овоч, з додаванням якого ваші котлети стануть смачнішими та сподобаються всім. Баклажани здатні перетворити котлети до невпізнання.

Інгредієнти:

  • 250 грам будь-якого фаршу;
  • невелика цибулина;
  • 1 куряче яйце;
  • 1 баклажан;
  • 2 столові ложки манки;
  • по щіпці солі та улюблених прянощів;
  • панірувальні сухарі;
  • оливкова олія для смаження.

Спосіб приготування

Цей рецепт надзвичайно простий, тому багатьом припаде до душі. Вибираємо зручну миску, до якої відправляємо наш фарш. Найкраще брати м’ясо середньої жирності та на 70% свинини додати хоча б 30% дієтичної яловичини.

Тим часом починаємо готувати наш овоч. Миємо, чистимо, подрібнюємо на тертці, змішуємо з манкою і залишаємо “відпочити” хвилин на 10, а потім перекладаємо до фаршу.

Додаємо подрібнену на тертці цибулю, куряче яйце, прянощі та солимо.

Потім доводимо наші інгредієнти до однорідного стану та формуємо котлетки.

Злегка паніруємо в сухариках і готуємо по 2 хвилини на потужному полум’ї з двох боків, а потім зводимо до мінімуму вогонь і томимо під кришкою до готовності (10-12 хвилин).

Смачного!