Беру сkлянkу kефіру і через 15 хвилин на столі гора смачненьkих пампушkів, яkі сім’я з’їдає одразу

Такі смачні і м’які пампушки ви зробите дуже швидко. Подавати можна, посипавши цукровою пудрою або з медом, варенням, шоколадною пастою на ваш смак.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – близько 550 г;
  • кефір жирний – 200 мл;
  • сіль – дрібка;
  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 160 г;
  • олія соняшникова – 100 мл;
  • ванільний цукор за смаком;
  • розпушувач – 1.5 ч.л.

Процес приготування пампушків

Беремо продукти кімнатної температури. Змішуємо кефір з сіллю, цукром, яйцями, олією до однорідності.

Борошно просіваємо, з’єднуємо з розпушувачем і частинами вводимо в масу, вимішуємо м’яке і еластичне тісто.

Розігріваємо багато олії і обсмажуємо пампушки з двох сторін до золотавості, викладаємо спочатку на паперові рушники, потім на тарілку.

За смаком посипаємо пудрою або пудрою з корицею, цедрою цитрусових, подаємо з варенням, джемом і шоколадом.

Порада: замість розпушувача ви можете використовувати соду, вона буде «працювати» краще розпушувача.Джерело

Смачного!