Скумбрія ПРЯНОГО ПОСОЛУ мені здається, вже всі мої підписники спробували готувати за цим рецептом, але для новеньких повторю, а “стареньким” нагадаю!
Рецепт приготування:
2- 3 скумбрії злегка розморожуємо, відрізаємо голову і хвіст, так потрошити в рази легше, ніж повністю розморожену.
Найсмачніша скумбрія ПРЯНОГО ПОСОЛУ: виходить просто неперевершеною, магазинна і “збоку не стоїть”, як каже мій чоловік, обов’язково приготуйте за цим рецептом
Для маринаду:
3 л води закип’ятити,
додати 6 столових ложок великої солі,
4 столові ложки цукру,
5-7 шт лавр листа,
запашний і чорний перець, і гвоздики штук по 5+2-3 стол. ложки найпростішої заварки чорного чаю.
Закип’ятили та вимкнули.
Охолодженим маринадом через сито заливаємо нашу рибку і відправляємо в холодильник на 3 доби.
Кілька разів перевертаємо рибку для рівномірного посолу.
Найсмачніша скумбрія ПРЯНОГО ПОСОЛУ: виходить просто неперевершеною, магазинна і “збоку не стоїть”, як каже мій чоловік, обов’язково приготуйте за цим рецептом
Далі дістаємо скумбрію, обсушуємо паперовим рушником і (!) відправляємо в холодильник для просушування.
Найсмачніша скумбрія ПРЯНОГО ПОСОЛУ: виходить просто неперевершеною, магазинна і “збоку не стоїть”, як каже мій чоловік, обов’язково приготуйте за цим рецептом
Тільки за цієї технології ви отримаєте потрібний результат скумбрії!
Якщо без просушування – це буде волога ватяна рибка, так що потерпіть.
Друзі, тільки на цьому етапі я гарантую чарівний смак та потрібну структуру Пробуйте та насолоджуйтесь! Це дешевше копченої та смачніше
Відварити картоплю, зробити салат з огірочків і помідорів і вечеря готова.Джерело