Пишні пиріжки, які загалом готуються за 30 хвилин, причому немає необхідності довго чекати поки підійде тісто або обсмажиться начинка. Все просто та швидко.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
жирний кефір, 200 мл;
сметана, 1 ст.л;
яйце, 1 шт;
олія соняшникова, 2 ст.л;
борошно, 200 г;
розпушувач, сіль та цукор по 0.5 ч.л.
Для приготування начинки необхідно:
цибуля зелена, пучок;
яйця варені, 3 шт.
Процес приготування
Відварюємо яйця, остуджуємо і ріжемо дрібним кубиком. Цибулю ріжемо і змішуємо з яйцями.
Всі продукти для тіста мають бути кімнатної температури.
Яйце перебиваємо вилкою, змішуємо з кефіром, сметаною, сіллю та цукром, олією.
Борошно просіюємо, змішуємо з розпушувачем і всипаємо в основу, вимішуємо до однорідності.
Додаємо яйця із зеленою цибулею, перемішуємо.
Столовою ложкою викладаємо тісто в розігріту з олією сковороду і обсмажуємо пиріжки на невеликому вогні до рум’яності з двох сторін. Можна смажити під кришкою, так виходить пишніше.
Тісто без дріжджів за 5 хвилин. «Ліниві» пиріжки з яйцем і цибулею: смажу, як оладки
Ліниві пиріжки подаємо зі сметаною, до чаю, як доповнення до обіду та вечері. Це і швидкий сніданок чи перекус, можна робити дітям до школи та на пікнік. У тісто ви можете додавати ароматні трави, кріп і різні спеції за смаком, щоразу змінюючи смак пиріжків і навіть начинку.
Тісто без дріжджів за 5 хвилин. «Ліниві» пиріжки з яйцем і цибулею: смажу, як оладки.Джерело