Приготувати смачний сир із моркви та молока легко, і зараз ви дізнаєтеся, як! Ми покажемо вам рецепт, який точно зможе освоїти кожен і який робить неймовірно смачний домашній сир лише з кількох інгредієнтів, а саме молока та моркви! Ви будете здивовані, коли почуєте про цей рецепт, тому що, ймовірно, ніколи раніше про нього не чули! То як же зробити сир із моркви та молока і потім насолодитися його смаком?
1 літр молока. Молоко добре нагрійте, але не кип’ятіть. 2 моркви. Подрібнити в блендері (або на дрібній тертці). Вичавити сік із моркви. 200 г сметани. 2 яйця. 1 ч. л. солі. Усе добре перемішайте. Коли молоко стане гарячим, влийте морквяний сік. Коли почне закипати, влийте сметану. І додаємо 1 ст.л. нарізаної моркви. Варимо 10 хвилин, молоко згорнулося. Сироватка відокремилася добре. Підготуйте сито і марлю. Я не викидаю сироватку. П’ю її, дуже смачно і корисно. Я переклала сир у форму. Я поклав на нього навантаження. Залиште на 3-4 години. Час минув. Наш сир готовий. Подивіться, яким красивим він став. Дуже смачно. Готую кілька разів на тиждень, моїй родині це дуже подобається.
Кріп. Дрібно нарізаємо кріп. 1 літр молока. 200 грамів йогурту. 3 яйця. 1/2 чайної ложки солі. Мелений чорний перець. Добре перемішати. Коли молоко майже закипить, додайте яєчну суміш. Дати варитися 10-15 хвилин. Сирна суміш готова. Молоко згорнулося. Сироватка відокремилася. Накрийте кришкою і дайте охолонути протягом 10 хвилин. Підготуйте чашку та ситечко. Перекладіть сирну суміш. Накрийте харчовою плівкою. Покладіть на нього вантаж. Залиште на 3-4 години. Час минув і наш сир готовий.Джерело