Інгредієнти
Капуста білокачанна
1 шт.
Фарш свинячий
500 г (або будь-який)
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Морква
1 шт.
Сіль
1 ст. л.
Перець чорний мелений
за смаком
Суміш спецій
за смаком
Кляр
Яйце куряче
4 шт.
Борошно пшеничне
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Харчова Цінність
У 100 г | У страві | |
Калорійність | 83.55 | 2523.2 |
Білки | 5.32 | 160.76 |
Жири | 4.41 | 133.08 |
Вуглеводи | 5.4 | 163.06 |
Чи пробували ви колись чебуреки без тіста? Ця страва дуже сильно нагадує чебуреки і не лише виглядом, а й смаком. Проте замість тіста тут листя капусти!
Приготування:
У капусти відрізати качан. Відварити у воді 10 хвилин. Розібрати на листочки.
![](https://popoisty.com/wp-content/uploads/2022/02/kapusta2.jpg)
Дрібно нарізати або потерти цибулю, підсмажити. Додати дрібно терту моркву, зробити зажарку. Змішати фарш, зажарку, спеції та сіль за смаком.
![](https://popoisty.com/wp-content/uploads/2022/02/kapusta3.jpg)
На половину капустяного листа викласти пару столових ложок готового фаршу, розподілити дуже тонким шаром. Закрити другою половиною листа, подібно до чебурека.
![](https://popoisty.com/wp-content/uploads/2022/02/kapusta4.jpg)
Змішати для кляру яйця, борошно, сіль та перець за смаком. Вмочити «чебурек» і покласти на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії. Добре обсмажити по обидва боки на середньому вогні.
![](https://popoisty.com/wp-content/uploads/2022/02/kapusta5.jpg)
Капуста та м’ясо – завжди смачне поєднання, але тут воно набуває ще й цікавої форми чебурека! Спробуйте це незвичайно і дуже смачно.Джерело
![](https://popoisty.com/wp-content/uploads/2022/02/kapusta6.jpg)