Від цих чебуреkів без тіста мій чоловіk був просто в захваті. Справжня смаkота за kопійkи

Інгредієнти

Капуста білокачанна

1 шт.

Фарш свинячий

500 г (або будь-який)

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Морква

1 шт.

Сіль

1 ст. л.

Перець чорний мелений

за смаком

Суміш спецій

за смаком

Кляр

Яйце куряче

4 шт.

Борошно пшеничне

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Харчова Цінність

У 100 гУ страві
Калорійність83.552523.2
Білки5.32160.76
Жири4.41133.08
Вуглеводи5.4163.06

Чи пробували ви колись чебуреки без тіста? Ця страва дуже сильно нагадує чебуреки і не лише виглядом, а й смаком. Проте замість тіста тут листя капусти!

Приготування:

У капусти відрізати качан. Відварити у воді 10 хвилин. Розібрати на листочки.

Дрібно нарізати або потерти цибулю, підсмажити. Додати дрібно терту моркву, зробити зажарку. Змішати фарш, зажарку, спеції та сіль за смаком.

На половину капустяного листа викласти пару столових ложок готового фаршу, розподілити дуже тонким шаром. Закрити другою половиною листа, подібно до чебурека.

Змішати для кляру яйця, борошно, сіль та перець за смаком. Вмочити «чебурек» і покласти на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії. Добре обсмажити по обидва боки на середньому вогні.

Капуста та м’ясо – завжди смачне поєднання, але тут воно набуває ще й цікавої форми чебурека! Спробуйте це незвичайно і дуже смачно.Джерело