Від тепер це мій один із найулюбленіших рецептів приготування риби в духовці. Риба виходить ніжною, соковито і дуже смачною!

Розкажемо, як смачно приготувати рибу у домашніх умовах.

Інгредієнти для риби в духовці:

  • філе риби – 500 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • сир – 100 г;
  • сметана – 150 г;
  • сіль – ½ ч.л.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.

Приготування риби в духовці:

Очищаємо філе риби від нутрощів, промиваємо та ділимо на великі шматки. У мисці солимо рибу, посипаємо улюбленими спеціями та перемішуємо.

Поки риба маринується 15 хвилин, нарізаємо тонкими півкільцями цибулі, натираємо на терці моркву. У сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо моркву.

У форму для запікання викладаємо частину рибного філе. Далі кладемо шар моркви та цибулі, накриваємо овочі філе.

Покриваємо залишками овочів верхівку.

Для соусу змішуємо яйце зі сметаною і крупним тертим сиром, змішуємо. Виливаємо соус на верхній шар риби у формі.Джерело

Запікаємо рибу в духовці на 190 градусах 35 хвилин.

Виходить ароматна риба, яка чудово виглядатиме на святковому столі. При цьому страву можна подати і на простий обід та вечерю.