Розкажемо, як смачно приготувати рибу у домашніх умовах.
Інгредієнти для риби в духовці:
- філе риби – 500 г;
- яйце – 1 шт.;
- сир – 100 г;
- сметана – 150 г;
- сіль – ½ ч.л.;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.
Приготування риби в духовці:
Очищаємо філе риби від нутрощів, промиваємо та ділимо на великі шматки. У мисці солимо рибу, посипаємо улюбленими спеціями та перемішуємо.
Поки риба маринується 15 хвилин, нарізаємо тонкими півкільцями цибулі, натираємо на терці моркву. У сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо моркву.
У форму для запікання викладаємо частину рибного філе. Далі кладемо шар моркви та цибулі, накриваємо овочі філе.
Покриваємо залишками овочів верхівку.
Для соусу змішуємо яйце зі сметаною і крупним тертим сиром, змішуємо. Виливаємо соус на верхній шар риби у формі.Джерело
Запікаємо рибу в духовці на 190 градусах 35 хвилин.
Виходить ароматна риба, яка чудово виглядатиме на святковому столі. При цьому страву можна подати і на простий обід та вечерю.