В жодній піцерії такої піци як готує моя дружина ви не скуштуєте. А секрет у ідеальному тісті! Чоловік сказав, що смачнішої в житті не пробував.

Щоб піца вийшла смачною, мало смачної начинки! Знаю ідеальний рецепт тіста для піци, яка не черствіє і на наступний день. Начинка тут підходить будь-яка!Джерело

Інгредієнти:
Тісто:
250 гр. борошна
1 ч. л. солі
2 ч. л. олії
250 мл. теплої води
1.5 ч. л. сухих дріжджів
1 ч. л. цукру
Приготування:
До просіяного борошно додаю сіль, олію та перемішую.

До теплої, але не гарячої води у склянку додаю цукор та дріжджі, перемішую та залишаю на 1 хвилину. Тоді вливаю до борошна та вже замішую тісто.

Накриваю рушничком та залишаю тісто, щоб воно виросло.

Розминаю тісто ще на рівній поверхні посипаній борошном, тісто не має клеїтись до рук. Тоді розтягую руками у круглий пласт. У круглу форму викладаю тісто та формую бортики.

Змащую тісто соусом Сацебелі або томатною пастою з спеціями.

Для начинки я беру мариновані гриби та ковбасу, нарізаю смужками та викладаю на тісто.

Змащую усе майонезом. На терці натираю сир моцарелу. Ставлю у духовку на 20 хвилин.

Хай смакує!