Цю заkусkу гості дуже полюбляють на святkовому столі. Готується вона дуже швидkо та виходить смачніше за іkру.

Недорого, всього три інгредієнти і трохи вашого часу. Можна подавати навіть на святковий стіл. Така закуска з’їдається відразу — дуже смачно.

Інгредієнт:

  • Оселедець — 1 шт.
  • Морква — 2 шт.
  • Плавлений сир — 90 грамів.

Приготування

Варимо дві морквини в підсоленій воді десь 30 хвилин, далі охолоджуємо в холодильнику хвилин 10.

Розібрати малосольний оселедець. Якщо в рибі попалася ікра ви просто щасливчик, ваше блюдо буде ще краще. Повністю видалити хребет і вирізати максимально все кісточки. Так само видаляємо шкуру.

Чистимо морквину і перекрутити всі інгредієнти через м’ясорубку (важливо, не робіть це в блендері). Все перемішати. Подавати закуску з тостами.Джерело

Смачного!