Ця дивовижна овочева приправа не тільки покращить смак будь-якого супу, рагу, а й стане чудовою вітамінною добавкою до щоденного раціону. Стерилізувати та зберігати у льоху немає жодної необхідності – заготовлені ароматні овочі чудово зберігаються в холодильнику, а консервантом виступає звичайна сіль.
Інгредієнти
- Морква300 г
- Болгарський перець300 г
- Цибуля ріпчаста300 г
- Пастернак (корінь)300 г
- Селера(корінь)300 г
- Сіль200 г
- Петрушка (зелень)1 пучок
- Селера (свіжа)1 пучок
- Часник3 зубчики
ПРИГОТУВАННЯ:
Всі овочі перебийте в блендері або натріть на дрібній тертці. Зелень також відправте в блендер або ж дрібно наріжте.
Всі овочі та зелень з’єднайте та додайте сіль. Все ретельно перемішайте.
Розкладіть готову овочеву приправу по сухих баночках. Закрийте та зберігайте в холодильнику.
Додайте ложечку такої приправи в суп, рагу та інші страви, щоб не лише значно покращити їх смак, а ще й отримати суттєву дозу вітамінів!Джерело