Ці бутерброди усі мої з’їдають за лічені секунди! Використовую прості інгредієнти, а виходить щось неймовірне! Хліб роблю хрустким і запашним.
Інгредієнти:
- плавлений сирок 2 шт.
- маринований огірок 2-3 шт.
- часник 2 зубки + 2 для натирання
- пучок зелені
- хліб
- шпроти 1 банка
- ікра за бажанням
Приготування:
В чашу блендера нарізаю плавлений сирок меншими кусочками. Також нарізаю мариновані огірки. Додаю часник і пучок зелені.
Збиваю в блендері усе до однорідності.
Попередньо обжарила хліб на сковорідці на рослинній олії з обох сторін. Вмакую зубчик часнику в сіль і змащую хліб.
Викладаю на хліб намазку, зверху рибу, ікру і прикрашаю зеленню. Смакота!