Варіант рецепту Тірамісу без яєць, ідеально підходить для тих, хто не хоче вживати сирі яйця. Мені він дуже смакує, часто роблю на свята, бо ще він дуже красивий.
Інгредієнти:
- Вершки 250 гр.
- Цукор 70 гр.
- Маскарпоне 500 гр.
- Кава 50 гр.
- Бісквітне печиво савоярді 300 гр.
- Какао-порошок
Приготування:
До вершків додаю цукор, замішую міксером.

Додаю поступово маскарпоне і замішую до стану густого крему.

Заварюю маленьку тарілочку кави, замочую повністю печення всього на декілька секунд.

Викладаю у форму перший шар печива.

Накладаю крем в кухонний пакет та покриваю печиво.

Повторюю так три шари.

Останній шар стараюсь накласти крем красиво, посипаю какао порошком. Ставлю у холодильник на декілька годин, після чого насолоджуюсь тортиком!

Джерело Natalia Bulochka