Цей десерт готую на kожне свято! Мої гості просто обожнюють це Тірамусу, бо буkвально одразу “змітають” зі столу..

Варіант рецепту Тірамісу без яєць, ідеально підходить для тих, хто не хоче вживати сирі яйця. Мені він дуже смакує, часто роблю на свята, бо ще він дуже красивий.

Інгредієнти:

  • Вершки 250 гр.
  • Цукор 70 гр.
  • Маскарпоне 500 гр.
  • Кава 50 гр.
  • Бісквітне печиво савоярді 300 гр.
  • Какао-порошок

Приготування:

До вершків додаю цукор, замішую міксером.

Додаю поступово маскарпоне і замішую до стану густого крему.

Заварюю маленьку тарілочку кави, замочую повністю печення всього на декілька секунд.

Викладаю у форму перший шар печива.

Накладаю крем в кухонний пакет та покриваю печиво.

Повторюю так три шари.

Останній шар стараюсь накласти крем красиво, посипаю какао порошком. Ставлю у холодильник на декілька годин, після чого насолоджуюсь тортиком!

Джерело Natalia Bulochka