Це просто “Райська насолода”. Обов’язково спробуйте спекти ці булочки з маком. Вони нереально смачні!

Обов’язково попробуйте спекти ці булочки з маком. Вони неймовірно смачні. Це точно буде ваш улюблений рецепт! Тісто тут ідеальне.


Інгредієнти:
борошно 650 гр.
цукор 80 гр.
дріжджі сухі 7 гр. (дріжджі свіжі – 21 гр.)
тепле молоко 300 мл.
2 яйця
сіль 5 гр.
вершкове масло (м’яке) 100 гр.
готовий мак 500 гр. (250 гр. на кожну частину тіста)
Як готувати булочки з маком:
Змішую спочатку сухі інгредієнти, борошно з цукром і дріжджами.

Вливаю тепле молоко і яйця, замішую тісто блендером до однорідності, можна і руками.

ЩЕ БУЛОЧКИ : ❤ Булочки рогалики з вишнями з дріжджового тіста

Перемішавши добре минулі інгредієнти, додаю сіль та м’яке тепле масло. Вимішувати не менше 10 хвилин.

Тоді накриваю тісто рушничком і залишаю у теплому місці на 1,5 години.

Тісто підросло, посипаю борошно, трішки ще розкатую і ділю на 2 частини.

Кожну із частин розкатую на рівній поверхні в тонкий прямокутний пласт. Викладаю мак на тісто і закручую рулет.

Нарізаю рулет на булочки та викладаю на далекій відстані на форму застелену пергаментом. Накриваю рушничком та залишаю ще раз у теплому місці на 1,5 години.

Булочки підросли, змащую їх збитим яйцем і випікаю їх у розігрітій духовці до 210 градусів, приблизно 15 хвилин.

Дуже м’якенькі і смачнющі булочки вийшли!

ЩЕ БУЛОЧКИ: ❤ Булочки з повидлом. Гарна та неймовірно смачна випічка із дріжджового тіста

Ідеальне тісто і дуже багато начинки – дві складові найкращих булочок з маком, які ви куштували у своєму житті!Джерело