Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- м’ясо – 3 шматки;
- цибуля – 1 шт;
- картопля відварена – 2 шт;
- помідор – 1 шт;
- сметана або майонез – 4 ст.л;
- сир – 100 г;
- сіль, перець, зелень, спеції;
- гірчиця – 2 ч.л;
- часник – 2 зубчики.
Процес приготування відбивних
М’ясо добре відбиваємо. Солимо, перчимо, посипаємо спеціями за смаком і залишаємо маринуватися.
Цибулю ріжемо кільцями, помідор ріжемо тонкими кружечками.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо кружальця цибулі, на них кладемо відбивні.
Змащуємо м’ясо гірчицею і викладаємо колечка помідорів.
Змащуємо помідори подрібненим часником, солимо за смаком і перчимо.
Картоплю відварюємо в мундирах і тремо на середній тертці, посипаємо помідори.
Картопляний шар змащуємо сметаною або майонезом.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 40 хвилин.
За 5 хвилин до закінчення готування, посипаємо тертим сиром.
Порада: щоб м’ясо не пригоріло, деко можна накрити фольгою і за 10 – 15 хвилин до закінчення запікання, зніміть її.Джерело