Тепер ця страва одна із найулюбленіших у моїй сім’ї. Просто загортаю фарш з сиром в рулет і kладу в морозилkу.

Цю страву з фаршу завжди готувала моя мама. Вона виходить ніжною, ароматною  і зовсім не жирною. Тому цей рецепт так нагадує дитинство. Чудова альтернатива звичним котлетам і відбивним!

Необхідні інгредієнти для кляру:

  • 250 мл молока;
  • 2 яйця;
  • 10 ст. л. борошна;
  • сіль, перець.

Приготування

До фаршу на дрібній тертці натираємо цибулю. Додаємо яйце, сіль, перець. Все добре перемішуємо.

На харчову плівку викладаємо фарш у формі прямокутника. Зверху викладаємо тертий сир. Акуратно згортаємо в рулет. Рулет загортаємо у харчову плівку, кладемо в морозилку на кілька годин.

Готуємо кляр: до молока додаємо яйця, сіль, борошно, добре перемішуємо.

Через кілька годин нарізаємо рулет на порційні шматки. Кожен шматок вмокаємо в кляр. Обсмажуємо на олії до золотистого кольору з обох сторін.

Чудова страва на щодень. Оригінальна і дуже смачна. Спробуйте!Джерело

Смачного!