Сирні млинці на сніданоk: до чаю за 5 хвилин. Просто змішайте сир з kефіром і отримаєте просто нереальну смаkоту

ІНГРЕДІЄНТИ

Сир кисломолочний

300 г

Яйце куряче

2 шт.

Сіль

дрібка

Цукор

1 ст. л.

Кефір

300 мл

Борошно пшеничне

250 г

Вода

300 мл (кип’яток)

Розпушувач тіста

1 ч. л.

Ванілін

за смаком

Олія соняшникова

4 ст. л.

Харчова Цінність

У 100 гУ страві
Калорійність177.362438.73
Білки7.32100.65
Жири9.66132.77
Вуглеводи16.22222.98

Сирне тісто виходить м’яким, ніжним, ароматним. Такі млинці готуються просто і швидко, головне – правильно зробити заварне тісто, і тоді страва буде ідеальною.

Приготування:

Сир змішуємо з яйцями, сіллю та цукром. Перебиваємо масу занурювальним блендером до однорідності.

Вливаємо кефір кімнатної температури, перемішуємо.

Всипаємо ванілін за смаком, розпушувач і починаємо частинами вводити просіяне борошно.

Вливаємо окріп і продовжуємо вводити борошно.

Вливаємо олію і перемішуємо.

Порада: борошна вам може знадобитися більше, все залежить від жирності сиру та розміру яєць. Тісто має бути не дуже густим, але й не рідким.

Обсмажуємо млинці на змащеній олією сковороді.

Виходять ароматні та ніжні млинці, які можна подавати з різними начинками. Наприклад, теж із сиром та сухофруктами, маком та медом, горіхами. Смачно із мандариновим або апельсиновим джемом.