Соковитий, ароматний та ситний м’ясний хлібець з курячого фаршу. Готую такий замість котлет. На святковому столі з’їдають моментально

Домашній хлібець стане чудовою альтернативою звичайним котлетам. Це проста та смачна їжа, яка приготована швидко й без зайвого клопоту. Страва виходить дуже ніжна, соковита, ароматна та ситна.Джерело

Необхідні інгредієнти:

  • Фарш з курятини – 1 кг.;
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Крупа манна – 4 ст. л.;
  • Свіже молоко – 150 мл.;
  • Кетчуп – 4 ст. л.;
  • Куряче яйце – 1 шт.;
  • Базилік – ¼ ч. л.;
  • Соус вустерський – 2 ст. л.;
  • Сіль морська – 0,5 ч. л.;
  • Перцю чорного меленого – 0,5 ч. л.

Спосіб приготування

До готового курячого фаршу додайте очищену й порізану цибулю, вичавлений через прес часник, манну крупу, молоко, 3 ст. л. кетчупу, базилік, соус, сіль, перець та яйце.

Змішайте всі інгредієнти в однорідну масу та поставте в холодильник на 30 хвилин, поки крупа набухне.

Покладіть м’ясну масу до невеликої форми для запікання або викладіть у вигляді хлібця на пергаментний папір.

Запікайте страву 40 хвилин в розігрітій духовці до 190 градусів.

Зверху хлібець змастіть кетчупом, що залишився та готуйте ще 5 хвилин при температурі 200-220 градусів.

Смачного!