Домашній хлібець стане чудовою альтернативою звичайним котлетам. Це проста та смачна їжа, яка приготована швидко й без зайвого клопоту. Страва виходить дуже ніжна, соковита, ароматна та ситна.Джерело
Необхідні інгредієнти:
- Фарш з курятини – 1 кг.;
- Ріпчаста цибуля – 1 шт.;
- Часник – 2 зубчики;
- Крупа манна – 4 ст. л.;
- Свіже молоко – 150 мл.;
- Кетчуп – 4 ст. л.;
- Куряче яйце – 1 шт.;
- Базилік – ¼ ч. л.;
- Соус вустерський – 2 ст. л.;
- Сіль морська – 0,5 ч. л.;
- Перцю чорного меленого – 0,5 ч. л.
Спосіб приготування
До готового курячого фаршу додайте очищену й порізану цибулю, вичавлений через прес часник, манну крупу, молоко, 3 ст. л. кетчупу, базилік, соус, сіль, перець та яйце.
Змішайте всі інгредієнти в однорідну масу та поставте в холодильник на 30 хвилин, поки крупа набухне.
Покладіть м’ясну масу до невеликої форми для запікання або викладіть у вигляді хлібця на пергаментний папір.
Запікайте страву 40 хвилин в розігрітій духовці до 190 градусів.
Зверху хлібець змастіть кетчупом, що залишився та готуйте ще 5 хвилин при температурі 200-220 градусів.
Смачного!