Смачний рецепт приготування цибулі за 2 хвилини, до м’яса чи оселедця. За цим рецептом цибуля виходить хрусткою, ароматною та без зайвої гіркоти!

Маринована цибуля може бути окремим пікантним салатом або добавкою до салатів, її також можна карамелізувати на сковороді і подавати до стейків, відбивних, рибних страв. Головне – правильно замаринувати.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

цибуля, 1 – 2 шт;
окріп;
крижана вода;
оцет столовий;
сіль та цукор.
Процес приготування

Ріжемо цибулю півкільцями чи кільцями, можна четвертинками.

Заливаємо окропом, перемішуємо та залишаємо на 1 хвилину.

Перекидаємо в сито і промиваємо крижаною водою, яка забере зайву гіркоту.

Змішуємо цибулю із сіллю та цукром по чайній ложці, вливаємо оцет за смаком (близько 2 ст.л). Перемішуємо та можна подавати.

Цибуля виходить хрусткою, ароматною, без зайвої гіркоти. За бажанням, її заправляють нерафінованою олією та зеленню.

Як смачно приготувати цибулю за 2 хвилини. Пікантна добавка в салат, до м’яса чи оселедця

Можна зробити найпростіший кляр із майонезу та борошна, спецій. Ріжемо цибулю середніми кільцями і занурюємо в кляр, обсмажуємо на великому вогні з двох сторін і подаємо таку закуску з м’ясом, рибою. Якщо подавати до пива, обсмажені кільця обсипаємо дрібною сіллю або спеціями сухим часником. Виходить швидка та смачна закуска.

Якщо хочете карамелізовану цибулю, тоді спочатку маринуємо, потім злегка віджимаємо і обсмажуємо майже до готовності. Посипаємо щіпкою цукру і смажимо ще кілька хвилин. Виходить солодко-гостра цибулька.Джерело