Смачнішої печінkи за цю ви ще ніkоли в світі не їли. Цей рецепт просто БОЖЕСТВЕННИЙ..

Один з найпростіших і дешевих рецептів, а вийде ціла гора смачних і соковитих котлет з курячої печінки, та й мороки з ними набагато менше, ніж зі звичайними котлетами.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печінка куряча, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • яйця, 2 шт;
  • борошно кукурудзяне, 2 ст, л;
  • сіль, перець.

Процес приготування котлет з курячої печінки

Дошку застеляємо плівкою і викладаємо в один шар курячу печінку. Не забуваємо печінку промити перед цим, просушити на паперових рушниках. Відправляємо в морозильну камеру, щоб печінка трохи підмерзла.

Тепер буде простіше нарізати печінку шматочками.

Змішуємо шматочки з кубиками цибулі, яйцями, кукурудзяним борошном.

Порада: якщо немає кукурудзяного борошна, додаємо звичайне або крохмаль будь-який.

Змішуємо всі продукти, солимо і перчимо до смаку.

Розігріваємо невелику кількість соняшникової олії, обсмажуємо котлетки до рум’яності з двох сторін.

Подавати таку страву можна, присипавши дрібно нарізаним часником або зеленню або посипавши і тим, і іншим.Джерело