Один з найпростіших і дешевих рецептів, а вийде ціла гора смачних і соковитих котлет з курячої печінки, та й мороки з ними набагато менше, ніж зі звичайними котлетами.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печінка куряча, 500 г;
- цибуля, 1 шт;
- яйця, 2 шт;
- борошно кукурудзяне, 2 ст, л;
- сіль, перець.
Процес приготування котлет з курячої печінки
Дошку застеляємо плівкою і викладаємо в один шар курячу печінку. Не забуваємо печінку промити перед цим, просушити на паперових рушниках. Відправляємо в морозильну камеру, щоб печінка трохи підмерзла.
Тепер буде простіше нарізати печінку шматочками.
Змішуємо шматочки з кубиками цибулі, яйцями, кукурудзяним борошном.
Порада: якщо немає кукурудзяного борошна, додаємо звичайне або крохмаль будь-який.
Змішуємо всі продукти, солимо і перчимо до смаку.
Розігріваємо невелику кількість соняшникової олії, обсмажуємо котлетки до рум’яності з двох сторін.
Подавати таку страву можна, присипавши дрібно нарізаним часником або зеленню або посипавши і тим, і іншим.Джерело