Слюньkи течуть з рота від цього сочного м’ясного рулета. Спробувавши цей рецепт, ви назавжди забудите про k0вбасу!

Домашній рулет з м’яса – це завжди дуже смачно! Останнім часом, вважаємо за краще готувати м’ясні делікатеси саме так, а не купувати в магазині. Нехай часу на це піде трохи більше, зате в результаті і якості будеш точно впевненими.

Для приготування потрібно:
✅ Свинина 1-1,5 кг ( можна взяти шматок, де є прошарок жиру )
✅ 1 цибулина
✅ 4-6 зубчиків часнику
✅ сіль, суміш приправ для м’яса, паприка
✅ Сіль, лавровий лист, запашний перець, чорний перець, коріандр, карі
✅ 2 чайні ложки соусу барбекю, 1 чайна ложка меду, 1 чайна ложка соєвого соусу
Приготування:
Шматок свинини розрізаємо уздовж. Зайвий жирок зрізаємо, або залишаємо ( за бажанням ).

Готуємо цибулево-часникову пасту: Цибулину розрізаємо на кілька частин, додаємо часник, сіль і приправи для м’яса. Збиваємо блендером до однорідної маси.

Одержаною пастою промазуємо пласт м’яса і загортаємо його в щільний рулет.

Перев’язуємо рулет мотузкою і відправляємо його маринуватися в холодне місце на 10 годин, прикривши харчовою плівкою.

У каструлю наливаємо воду. Додаємо сіль ( 1 ч. л на літр ), лавровий лист, перець горошком, коріандр і карі ( на око ). Опускаємо рулет в розсіл і варимо на повільному вогні під кришкою приблизно 1-1,5 години.

Готуємо соус: змішуємо 2 ложки соусу барбекю з ложкою меду і соєвого соусу, перемішуємо.

Обмазуємо рулет соусом і запікаємо 20-30 хвилин при 200 гр.

Готовий рулет остуджуємо і знімаємо мотузку.

Виходить дуже ніжний, пряний рулет, в смак якого неможливо не закохатися.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!Джерело