Скумбрія по-панськи. Рибка виходить дуже м’якою, соковитою, не пересушеною, з легким ароматом спецій. Подаю таку рибку до різних гарнірів.

Скумбрію багато хто не люблять готувати через її специфічний смак і аромат, тому часто роблять тільки мариновану або копчену. Пропоную цікавий і дуже смачний рецепт, який можна використовувати навіть на святковий стіл.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

скумбрія, 1 шт;
олія, 2 ст.л;
приправа для риби з сіллю, 1.5 ч.л;
кетчуп, 2 ст.л;
лимонний сік, 2 ч.л.
Процес приготування

Рибу промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, відділяємо філе.

У олію додаємо перець, кетчуп, приправу для риби, лимонний сік. Соус добре вимішуємо до однорідності.

За допомогою силіконового пензлика покриваємо філе з двох сторін соусом і залишаємо на 30 – 40 хвилин маринуватися.

Форму застилає фольгою і викладаємо рибу.

Запікаємо при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.

Скумбрія по-панськи. Ніжна і соковита завдяки маринаду: підсів на рецепт, готую постійно

Рибка виходить дуже м’якою, соковитою, не пересушеною, з легким ароматом спецій. Можна ще додати гілочку розмарину для пікантності. Подаю таку рибку до різних гарнірів.Джерело