Сkоро наближаються новорічні свята, тож тримайте смачнющий рецепт салату “Калейдосkоп”.. Відтепер він найулюбленіший на моєму столі! Ділюсь рецептом…

Інгредієнти

Болгарський перець

1 шт.

Огірок

1 шт.

Куряче філе

250 г

Кукурудза солодка консервована

180 г

Цибуля зелена (перо)

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Майонез

за смаком

Харчова Цінність

У 100 гУ страві
Калорійність81.93618.55
Білки8.0560.77
Жири2.9122
Вуглеводи5.0938.41

Для когось салат – це просто додаток до гарніру, але не для мене. Набагато частіше готую його як самостійну страву. Досить додати трохи м’яса, заправити все густим соусом, і у вас вийде ідеально збалансована страва. Ділюся секретом, як приготувати мій улюблений салат “Калейдоскоп”. У нашій родині його часто готують на вечерю.

Приготування:

Відваріть курячу грудку в підсоленій воді до повної готовності і дайте їй охолонути. Потім наріжте м’ясо курки кубиками.

Подрібніть овочі: наріжте болгарський перець і огірок великими кубиками. Огірок краще використовувати салатний.

Цибулю подрібнити ножем, додайте до філе та овочів. Туди ж відправте половину банки кукурудзи.

Останній штрих – додайте майонез, посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте салат і подавайте на стіл.

Навіть якщо ви сидите на дієті, цей рецепт буде якраз до речі. Досить замінити його йогуртовою заправкою: просто змішайте пару ложок йогурту з сіллю, зеленню та спеціями. Подавайте салат в якості ситного гарніру або самостійної страви. Сподіваюся, він полюбиться вам так само, як і мені!Джерело