Улюблений салат, ніколи не набридає! Готується дуже легко та швидко, втім також і з’їдається. Салат із курячої грудки на Новий рік. Ділюсь рецептом.
Необхідні інгредієнти:
Картопля – 300 грам
Курка відварена – 400 грам
Огірки свіжі – 300 г
Помідори – 300 грам
Сир – 150 грам
Часник – 2 зубчики
Сіль та чорний перець – за смаком
Майонез – за смаком
Приготування
Картоплю натираємо на тертці для моркви по-корейськи, промиваємо і просушуємо. Обсмажуємо в олії до золотистості. Викладаємо на паперовий рушник і трохи посипаємо сіллю.
Відварену курячу грудку нарізаємо на шматочки і викладаємо на дно тарілки. Зверху додаємо часник (пропущений через прес), додаємо майонез, солимо, перчимо, перемішуємо і рівномірно розподіляємо по дну.
Огірки нарізаємо тонкою соломкою та викладаємо поверх курки. Змащуємо майонезом. Помідор нарізаємо соломкою та викладаємо у страву. Посипаємо сіллю та змащуємо майонезом. Зверху викладаємо натертий сир на великій тертці, змащуємо майонезом. Викладаємо обсмажену картоплю.Джерело
Смачного!