Рецепт приготування низьковуглеводного торта із трьох простих інгредієнтів. У ньому натуральна насолода яблук і незабутній смак та аромат горіхів.

Яблучний торт з горіхами

Сьогодні ви дізнаєтесь, як приготувати низьковуглеводний торт із трьох простих інгредієнтів. У ньому натуральна насолода яблук і незабутній смак та аромат горіхів.

Вибирайте смачні та соковиті яблука.

  • Вага торта – 1130 г
  • Діаметр – 16 см

Інгредієнти:

  • Яблука – 1200 г
  • Кокосове масло (або масло ГХІ) – 60 г
  • Арахіс (мигдаль, фундук, волоський горіх) – 350 г

Приготування торта

Яблука розрізаємо навпіл і видаляємо серцевину. Викладаємо яблука на деко, застелене силіконовим килимком, зрізом вниз. Відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Із запечених яблук дістаємо ложкою м’якоть. Повинно вийти 720 г яблучного пюре середньої густоти.

До яблучного пюре додаємо кокосове масло та перебиваємо блендером до однорідності. На цьому етапі можете спробувати крем на смак. Можна додати підсолоджувач, якщо хочете отримати більш солодкий десерт. Початковий смак крему залежатиме від ваших яблук. В ідеалі він у міру солодкий, однорідний та дуже ніжний.

Для зручності перекладаємо яблучний крем в мішок кондитерський і відправляємо в холодильник, щоб він трохи загус.

Обсмажений арахіс подрібнюємо в блендері до дрібної крихти. Не потрібно доводити до виділення олії. Цей торт можна приготувати з іншими горіхами. Смак буде різний, кожен по-своєму чудовий.

Збираємо торт. Кільце, діаметром 16 сантиметрів встановлюємо на підкладку. Боки застилаємо ацетатною стрічкою для зручності. На дно викладаємо шар арахісової крихти (приблизно 80 г), розподіляємо рівним шаром і трохи утрамбовуємо. Зверху розподіляємо яблучний крем (приблизно 250 г) та повторюємо етапи.

Накриваємо торт харчовою плівкою та відправляємо в холодильник мінімум на 6 годин. Готовий торт покриваємо кремом, що залишився і посипаємо подрібненим арахісом.Джерело

Смачного!