Інгредієнти
Куряче філе
300 г
Сир голландський
150 г
Картопля
2 шт.
Яйце куряче
1 шт.
Петрушка (зелень)
за смаком
Сіль
за смаком
Суміш спецій
за смаком
Олія соняшникова
для смаження
Харчова Цінність
У 100 г | У страві | |
Калорійність | 180.73 | 1283.2 |
Білки | 16 | 113.62 |
Жири | 10.32 | 73.25 |
Вуглеводи | 5.86 | 41.62 |
Натріть заморожену курячу грудку, картоплю та ще трохи інгредієнтів, щоб приготувати швидку та смачну страву. Її можна подавати з будь-яким гарніром або їсти просто так, зі сметаною!Джерело
Приготування:
Грудку натріть на терці.
![](https://popoisty.com/wp-content/uploads/2022/05/kurka2.jpg)
Також натріть картоплю та сир. Дрібно поріжте петрушку (можна замінити на кріп чи іншу зелень до смаку). Посоліть, поперчіть, додайте улюблені спеції. Додайте яйце, перемішайте.
![](https://popoisty.com/wp-content/uploads/2022/05/kurka3.jpg)
Розігрійте сковороду, налийте трохи олії. Ложкою викладіть фарш, смажте на середньому вогні до золотистої скориночки з обох боків.
![](https://popoisty.com/wp-content/uploads/2022/05/kurka4.jpg)
Подавайте зі сметаною. Це дуже смачно! Нагадує деруни, але з куркою.
![](https://popoisty.com/wp-content/uploads/2022/05/kurka5.jpg)