Рецепт просто “б0мба”: Рецепт приготування мінтаю без смаження та кісточок. За цим рецептом готую вже більше 30 років, виходить неймовірно смачно!

Приготуємо тушкований мінтай у домашніх умовах.

Інгредієнти для тушкованого мінтаю:

мінтай – 500 г;
цибуля – 4 шт.;
огірки мариновані – 6 шт.;
сметана – 150 г;
вода – 250 мл;
сіль – 1 ч.л.;
суміш перців – ⅓ ч.л.;
чорний мелений перець – ¼ ч.л.;
цукор – 1 ч.л.;
борошно – 1 ст.л.
Приготування тушкованого мінтаю:

Видаляємо у риби голову, хвіст і плавці, а також хребет і кишки, ділимо мінтай на невеликі шматочки філе.

Нарізаємо тонкими півкільцями цибулю. Ріжемо невеликими шматочками мариновані огірки.

Обсмажуємо на олії цибулю, до цибулі додаємо також огірки. Вливаємо до цибулі та огірків 200 мл окропу і залишаємо тушити на 10 хвилин під кришкою.

Далі до овочів висипаємо борошно, додаємо сметану, солимо, висипаємо цукор, суміш перців та чорний мелений перець.

Мінтай готую без смаження та без кісточок. Цьому рецепту більше 30 років: смачно та просто

Викладаємо на соус та овочі рибу, вливаємо на неї 40 мл води, теж злегка підсолюємо.

Мінтай готую без смаження та без кісточок. Цьому рецепту більше 30 років: смачно та просто

Тушимо рибу в соусі під кришкою на середньому вогні 15 хвилин.

Подавати мінтай у соусі можна з картопляним пюре та кропом. Але також до страви підходять і крупи.Джерело