Р0зповідаю вам один зі своїх сеkретів, яk я готую печінkу без борошна, без олії і без смаження. Цей рецепт приготування просто феноменальний!

ІНГРЕДІЄНТИ

Печінка куряча

500 г

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Сьогодні в моєму меню знову печінка – і в цей раз розповім, як я її готую в духовці. Дуже простий рецепт – ідеальний варіант, на той момент, якщо ви прийшли з роботи і зовсім не хочеться стояти біля плити. Навіть посуд бруднити не доведеться!

ПРИГОТУВАННЯ:

За цим рецептом можна приготувати будь-яку печінку, яку ви любите. Її необхідно промити, і нарізати невеликими шматочками.

Тепер беремо якусь невелику форму для випічки, застилаємо фольгою, формуючи форму чаші і закладаємо в неї печінку. Додаємо цибулю, нарізану півкільцями, солимо, перчимо, злегка перемішуємо – в процесі запікання сіль все одно рівномірно розподілиться. Краї фольги закриваємо і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Залежно від того, яку печінку будете використовувати, буде залежати час приготування – 20-35 хвилин.Джерело

Печінка виходить дуже смачною і ніжною – і нічого більше додавати не треба! Готуйте, пробуйте, Смачного!