Приготувала сьогодні таkі ліниві м’ясні пиріжkи з лаваша. Тепер буду часто готувати. Це дуже смачно і дуже просто

Хочу поділитися з вами дуже простим рецептом приготування смачних пиріжків зі звичайного лаваша на вечерю. Виходять ліниві м’ясні пиріжки на кожен день.

Інгредієнти для рулетів з фаршем:

  • Фарш – 300 г;
  • Цибуля ріпчаста -1  шт.;
  • Сіль – ½ ч. л.;
  • Паприка – дрібка;
  • Коріандр – дрібка;
  • Сир – 130 г;
  • Кріп – пучок;
  • Яйце – 2 шт.;
  • Молоко – 60 мл;
  • Борошно – 2 ст. л.;

Процес приготування

Нарізаємо маленьким кубиком цибулю, змішуємо з фаршем. Вливаємо у фарш 30 мл молока, висипаємо сіль, паприку та коріандр.

Натираємо на маленьких різцях терки сир, шаткуємо дрібно кріп. Висипаємо кріп та сир у миску з фаршем, ретельно перемішуємо.

Ділимо два пласти лаваша надвоє. Виходить 4 листи, кожен ділимо на 4 прямокутники. На кожен прямокутник викладаємо фарш, розподіляємо по всій поверхні.

В окрему чашу розбиваємо яйце. Згортаємо кожен пласт у рулет. Край пласта змащуємо яйцем, щоб краще закріпити його на лаваші.

У яєчну суміш вливаємо молоко, висипаємо борошно і ретельно перемішуємо. Обволікаємо рулети в яєчній суміші і відправляємо на сковороду з розігрітою олією.

Обсмажуємо кожен рулет до золотистого кольору по обидва боки під кришкою на середньому вогні.

Кладемо рулети на паперовий рушник, щоб стекла олія.

Смачного!