Цей соус нагадує майонез, але легший і рідкіший, тому добре просочує продукти в салатах. Зберігайте собі рецептик і поділіться з друзями!
Приготування:
- Половинку звареної картоплини (50 г), залити 100 мл охолодженого картопляного відвару.
- Додати по 1 ч. л. готової гірчиці та лимонного соку.
- Збити занурювальним блендером.
- Влити 150 мл олії, продовжуючи збивати.
- Маса повинна трохи загуснути і побіліти.
- При необхідності за смаком досолити, можна приправити меленим перцем, краще білим.Джерело
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!