Обов’язkово приготуйте цю страву на святkовий стіл. Цей рецепт смачненьkих м’ясних пальчиkів мені дістався від бабусі

Прекрасна закуска для гостей на святковий стіл. Ці рулетики також можна подати як гарячу страву на обід чи вечерю. Вони просто готуються та мають насичений смак. Пальчики можна подавати з гарніром або як самостійну страву.

Інгредієнти:

* Свинина – 1 кг
* Гриби – 400 г (будь-які).
* Цибуля – 1 шт.
* Часник – 3 зубчики
* Рослинна олія – для смаження
* Спеції: сіль, чорний мелений перець, сухий кріп, суміш солодких перців – за смаком.

Приготування:

1. Гриби нарізаю соломкою. Обсмажую на рослинній олії. Цибулю дрібно нарізаю і додаю до грибів. Часник подрібнюю і додаю на сковорідку. Додаю спеції за смаком: сіль, суміш солодких перців, сухий кріп.
2. Готую відбивні. 1 кг свинини розрізаю на порційні шматки товщиною в 1 см. Відбиваю молотком з обох сторін. Часник, сіль та перець змішую і натираю відбите м’ясо.
3. На край відбивних кладу ложку грибів і закручую рулет. Щоб зберегти форму, можна заколоти їх шпажкою.

Старовинний бабусин рецепт м’ясних пальчиків на святковий стіл! Знадобиться лише м’ясо та гриби!

4. Обсмажую на середньому вогні на рослинній олії, хвилин 10 з обох сторін.
5. Відправляю тушитиму в духовці 20-30 хвилин при температурі 180°.

Старовинний бабусин рецепт м’ясних пальчиків на святковий стіл! Знадобиться лише м’ясо та гриби!

Смачнючі М’ясні рулетики з грибами готові! Подаю обов’язково гарячими і з ароматною зеленю.Джерело

Смачного