Прекрасна закуска для гостей на святковий стіл. Ці рулетики також можна подати як гарячу страву на обід чи вечерю. Вони просто готуються та мають насичений смак. Пальчики можна подавати з гарніром або як самостійну страву.
Інгредієнти:
* Свинина – 1 кг
* Гриби – 400 г (будь-які).
* Цибуля – 1 шт.
* Часник – 3 зубчики
* Рослинна олія – для смаження
* Спеції: сіль, чорний мелений перець, сухий кріп, суміш солодких перців – за смаком.
Приготування:
1. Гриби нарізаю соломкою. Обсмажую на рослинній олії. Цибулю дрібно нарізаю і додаю до грибів. Часник подрібнюю і додаю на сковорідку. Додаю спеції за смаком: сіль, суміш солодких перців, сухий кріп.
2. Готую відбивні. 1 кг свинини розрізаю на порційні шматки товщиною в 1 см. Відбиваю молотком з обох сторін. Часник, сіль та перець змішую і натираю відбите м’ясо.
3. На край відбивних кладу ложку грибів і закручую рулет. Щоб зберегти форму, можна заколоти їх шпажкою.
4. Обсмажую на середньому вогні на рослинній олії, хвилин 10 з обох сторін.
5. Відправляю тушитиму в духовці 20-30 хвилин при температурі 180°.
Смачнючі М’ясні рулетики з грибами готові! Подаю обов’язково гарячими і з ароматною зеленю.Джерело
Смачного