Ніжний, пишний та повітряний тортик, який ви зробите швидко та просто. Готую торт “Зимові казки” на всі свята!

Ніжний, пишний та повітряний тортик, який ви зробите швидко та просто. Прикрасити торт можна на свій смак. Вершковий крем – це завжди безпрограшний варіант для будь-яких солодких ласощів.

Інгредієнти:

  • яйця, 6 шт.;
  • цукор та борошно по 200 г;
  • розпушувач, 10 г;
  • сметана, 50 г;
  • сіль щіпка.

Для приготування крему візьміть:

  • масло вершкове жирне та якісне, 350 г;
  • згущене молоко, 350 г;
  • барвники харчові;
  • для просочення коржів візьміть згущене молоко і розведіть водою.

Приготування:

  1. Акуратно відокремлюємо білки від жовтків.
  2. Білки з щіпкою солі починаємо збивати і коли маса перетворитися на густу, вводимо порціями частину цукру і збиваємо масу до стійких піків.
  3. Окремо збиваємо жовтки із другою частиною цукру.
  4. Жовтки змішуємо зі сметаною та збиваємо.
  5. Тепер з’єднуємо обидві частини і акуратно всипаємо просіяне борошно з розпушувачем, перемішуємо лопаткою, щоб не порушувати повітряність маси.
  6. Викладаємо тісто у форму, застелену пергаментом, розрівнюємо.
  7. Випікаємо бісквіт при 180 градусах близько 45 хвилин, перевіряйте готовність шпажкою. Охолоджуємо бісквіт і розрізаємо на кілька коржів, обрізаємо краї та з них робимо крихту.
  8. Для крему збиваємо розм’якшене вершкове масло до пишності і вливаємо порціями згущене молоко, збиваємо до однорідності і легкості.
  9. Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, боки та верх також обмазуємо і обсипаємо крихтою.
  10. Частину крему ви можете пофарбувати різними барвниками та зробити квіти, бутони та пелюстки по верху торта.
  11. Відправляємо тортик у холодильник на кілька годин і потім подаємо таке гарне та смачне диво до святкового столу.Джерело