Ніколи б і не подумала, що із гарбуза можна приготувати наскільки смачну страву. «Фаршировані» гарбузові млинці змітають зі столу моментально.

ІНГРЕДІЄНТИ

Гарбуз

300 г

Сир голландський

150 г

Кефір

150 мл

Яйце куряче

2 шт.

Борошно пшеничне

150 г

Розпушувач тіста

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Олія соняшникова

1 ст. л.

Масло вершкове 82,5%

для смаження

Хачапурі з гарбуза – це не тільки смачно і корисно, але і красиво: ніжний жовтий або помаранчевий колір, відразу привертає дитячий погляд і у них з’являється бажання спробувати. А потім за вуха не відтягнеш.

ПРИГОТУВАННЯ:

Гарбуз натираємо на грубій тертці і змішуємо з кефіром, яйцями, солимо і перчимо, вимішуємо до однорідності.

Всипаємо борошно і розпушувач, перемішуємо.

Сир тремо на грубій тертці і змішуємо все до однорідності.

Вводимо олію і перемішуємо.

Обсмажуємо млинці на розтопленому вершковому маслі під кришкою. Щоб було легше перевертати і не пошкодити млинець, перевертайте його за допомогою плоскої тарілки.Джерело

Подаю їх зі сметаною. Можна розрізати кожен на дві частини, на одну викласти будь-яку начинку за смаком (сир або обсмажений фарш, гриби плавлений сирок і т. д.), накрити другою частиною і подавати такі «фаршировані» гарбузові млинці до столу.